Geekstone konferencija

Veoma smo uzbuđeni da najavimo prvu Geekstone konferenciju koja će se odžati 03. decembra u centru Novom Sada, u velikoj sali Arena cinemaplex bioskopa.

Geekstone conf15 je jednodnevna tehnička IT konferencija koja će se fokusirati na najaktuelnije IT teme 2015. godine i okupiti ljude u cilju razmene znanja, ideja, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije.

Konferencija je organizovana od strane Udruženja Geekstone, nevladine organizacije osnovane sa ciljem da poveća svest u Srbiji o važnosti pružanja vrhunskog kvaliteta IT usluga.

Maja Božić ispred organizacije Geekstone kaže da će dati sve od sebe da organizacija ovog događaja bude na visokom nivou i da kvalitet predavanja zadovolji očekivanja.

“Mi kao organizacija nismo najpametniji, nismo najbolji, ali smo iskreni, transparentni i predani. Ono što radimo volimo da radimo, radimo to sa srcem i daćemo sve od sebe kako bismo postigli cilj, a to je da omogućimo kvalitetna predavanja i edukaciju programera u Srbiji.”

Pozivamo sve IT kompanije koje žele da podrže IT zajednicu da nam se pridruže kao sponzori za navedeni događaj putem sledećeg linka: http://www.geekstone.org/conf2015/

Cena ulaznice na konferenciju za registrovane članove će biti 1500,00 RSD, tako da ako već niste, postanite član ovde.

Ulaznice za prvu Geekstone konferenciju možete kupiti putem sledećeg linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/12-dogadjaji/828-konferencija-geekstone-03122015-novi-sad-arena-cineplex

announcement2

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

Your email address will not be published.