Prijave otvorene do ponoći

Sandbox je međunarodni stručni seminar iz programiranja, koji će biti održan od 22. do 29. novembra 2015. godine, u organizaciji studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad i Fakulteta tehničkih nauka. Prva tri dana seminara će biti posvećena akademskom delu. Tema predavanja je Internet of things – internet stvari, gde će stručnjaci iz kompanije Execom približiti realnu situaciju rada u timu na zajedničkom projektu i pripremiti učesnike za dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju – HAKATON! Neke od tema koje će se obrađivati su: “The basics of android and iOS development”, “Frontend development tools and workflows” …
1. Logo-sandbox2222
Seminar je napravljen u vidu internacionalne razmene. Učestovaće 15 studenata sa evropskih univerziteta i 15 studenata iz Novog Sada. Pored akademskog dela i hakatona biće organizovana razna druženja i izleti gde će učesnici imati prilike da upoznaju Novi Sad i steknu nova prijateljstva kao i kontakt sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

Udruženje studenata elektrotehnike Eestec ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi poveže studente elektrotehnike širom Evrope kao i da upozna studente sa modernim razvojem industrije i najnovijim trenodovima u struci.

Kako se prijaviti:

Seminar je namenjen isključivo studentima koji imaju osnovno znanje iz objektnog programiranja i koji žele da testiraju svoje programerske veštine i iskuse rad u timu.

Prijave su otvorene do ponoći, petak 20.11.

Link za prijavu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.