Međunarodni stručni seminar – The Shape of Data

comprar lopid sin receta

acheter aggrenox

Ove godine studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad je organizovala međunarodni stručni seminar na temu Data Science.

acheter cabgolin Seminar se održao u prostorijama Startit Centra Novi Sad od 15. do 18. maja 2017. godine. Na seminaru je učestvovalo 20 studenata iz Novog Sada kao i 18 studenata iz Evrope. Oni su od 9 predavača u toku četiri dana mogli da saznaju nešto novo vezano za Data Science (nauka o podacima), granu IT sektora koja poslednjih godina dobija na značaju, kako u ostatku sveta tako i ovde, u Srbiji. Seminar je imao za cilj da ovu temu približi studentima i naglasi njen značaj za razvijanje, ne samo IT sektora, već i svih ostalih grana privrede koje se oslanjaju na prikupljanje velikih količina podataka ili njihovu obradu.

acquistare cafergot

acquistare trimox Participanti i predavači su pokazali veliki entuzijazam kada je u pitanju ovaj seminar. Predavači, jer postoji želja kod mladih programera da prošire svoje znanje ovom bitnom temom i da se ona dodatno u budućnosti razradi i nadogradi, a participanti jer im je ovo bila odlična prilika, ne samo da saznaju šta je to Data Science, već da i upoznaju ljude koji već duži niz godina rade u toj oblasti i od kojih mogu mnogo toga da nauče iz njihovog ličnog iskustva.

compra triamterene Na kraju seminara participantima su podeljeni sertifikati kao dokaz da su pohadjali predavanja,  a predavačima i ostalim partnerima seminara su uručene zahvalnice i poklon paketi.

Leave a Reply

comprar ampicillin sin receta Your email address will not be published. Required fields are marked *

compra bupron sr

compra tegopen