Radionica u Ahenu

compra arcoxia acheter epivir Lokalni komitet Ahen krajem oktobra organizuje radionicu na temu auto-vožnje. Ako ste zainteresovani za automobile i još uvek niste posetili ovaj grad, savršena prilika je pred vama. U nastavku teksta možete pročitati nešto više o predstojećoj radionici.

comprar shilajit gold sin receta

acheter maxaquin Aixtec 2: Autonomous Driving

acquistare fulvicin ************************************************

comprar hoodia sin receta Organizatori: EESTEC LC Aachen
acheter persantine Događaj:  Aixtec 2: Autonomous Driving
acquistare phoslo Kada: 23. oktobar – 27. oktobar 2017.
comprar minocycline sin receta Broj participanata: 15
compra symmetrel Cena: 0€
acquistare benzac Rok za prijavu20. september 2017. do 23:59
compra tadapox Prijaveeestec.net
************************************************

Dragi istekovci!

Imamo interesantne vesti za vas! Na početku školske godine vodimo vas na putovanje na kojem ćete naučiti sve što želite o auto-vožnji.

Po pitanju auto-vožnje, Ahen je žarište istraživanja i proizvodnje. Imaćete šansu da raspravljate sa prestižnim kompanijama o izazovima za industriju kao i o potrebi za boljim hardverom i softverom. Saznajte nešto više o tzv. pametnom saobraćaju i V2X-u.

LC Ahen je spremio intenzivan program za vas u koji spadaju akadamski program sa predstavnicima industrije i naravno profesorima sa Tehničkog fakulteta u Ahenu. Imaćete predavanja i radne sesije sa vodećim istraživačima u automotizaciji, robotici, infromacionim i komunikacionim tehnologijama. LC Ahen je imao dovoljno sreće da im glavni sponzor radionice bude globalni igrač u automobilskoj industriji.

Prelepo vrijeme u Ahenu, zabava i razna iznenađenja vas čekaju! Spakujte kišobran i EESTEC spirit – biće vam potrebni oboje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *