Radionica u Ksantiju

LC Ksanti sredinom maja organizuje radionicu pod nazivom “3D Blinders”.


***********************************************
Organizatori: LC Ksanti
Događaj: 3D Blinders
Datum: 13 – 20. maja 2018.
Rok za prijavu: 31. mart 2018. do 23:59
Prijava: preko sledećeg linka
Cena: 0€
************************************************

Vreme je da treći put za redom ulice Ksantija budu ispunjene serijskom temom! Spajajući 3D štampu i daljinsko upravljanje “3D Blinders” radionica će da bude nezaboravna za sve participante.

Tokom naše radionice, imaćete priliku da naučite kako se sastavlja 3D štampač korak to korak i programiraćete Raspberry Pi koji kontroliše i nadgleda štampač.

Ako ste se pitali ko će vas naučiti svemu ovome, naš akademski tim sa poznatim predavačima sprema radionicu i predavanja na temu 3D štampanje i IoT. Radionica će se odražati u okviru našeg univerziteta. Kada naučite kako da sastavite 3D štampač, dobićete priliku da sa njim radite razne stvari. Nadamo se da ćete pomoću znanja koje steknete ovde započeti svoju avanturu kod kuće, sa sopstvenim štampačem.

Ako i dalje niste uvereni, želimo da naglasimo da Ksanti zovu “grad 1000 boja” i uprkos brzini života u centru grada, očaraće vas starim gradom gde ćete osetiti kako je izgledao život u prošlosti. Gostoprimstvo ljudi i topla atmosfera će vas inspirisati na duge šetnje kamenim ulicama dotaknutih prirodom. Šetnja kroz “Put Života” je obavezna prije obilaska lokalnih taverni. Na kraju nedelje, “3D Blinders Festival” IMW će se održati u blizini Ksantija. Više informacija o tome uskoro!LC Ksanti sredinom maja organizuje radionicu pod nazivom “3D Blinders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *