Radionica u Madridu

Lokalni komitet Madrid početkom maja organizuje radionicu pod nazivom “BrAIns”.


***********************************************
Organizatori: LC Madrid
Događaj: BrAIns
Datum: 06 – 13. maja 2018.
Rok za prijavu: 26. mart 2018. do 23:59
Prijava: preko sledećeg linka
Broj participanata: 20
Cena: 0€
************************************************

Trebalo bi da znate da su ljudi kroz istoriju koristili svoju inteligenciju kako bi poboljšali svoj život, ubrzali napredak i kreirali nove prilike. Poslednjih godina tehnološki trend koji pokreće društvo jeste veštačka inteligencija (AI). Uređaji su sada dizajnirani tako da obavljaju zadatke baš onako kako bi čovek to odradio. AI se razvija toliko brzo u raznim poljima te je neophodno da budete informisani o ovome. Ovde vi dolazite u igru!

Radionica BrAIns će vas uvesti u tehnologije kao što su mašinsko učenje, pametna automatizacija, neuronske mreže itd. Prisustvovaćete lekcijama i sesijama praktične primene uz eksperte iz ove oblasti, koji će vam objasniti kako ove tehnologije menjaju svet.

Ali to nije sve – dolazite u Madrid. Znate li šta to znači? Imaćete tu mogućnost da probate špansku tradicionalnu hranu i pića, kao i da uživate u sjajnom vremenu. Posetićete najpoznatija mesta u Madridu tokom City Rally-ja i uživaćete u neverovatnoj internacionalnoj večeri uz najbolje društvo koje ste mogli da zamislite!

A ako i pored ovoga želite još možete da dođete na internacionalni motivacioni vikend, koji biste proveli okruženi prirodom i EESTEC duhom. Najbolji deo jeste da je internacionalni motivacioni vikend u potpunosti besplatan za participante radionice! Planine, zabavne aktivnosti, bazen… Da li ćete zaista dozvoliti sebi da propustite ovakvu priliku?

 

Come on, #useYourBrAIn and grab the chance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *