Operacioni događaj u Ljubljani

LC Ljubljana zajedno sa trening timom organizuje peti po redu T.O.O.L. Leaders of Tomorrow.


***********************************************
Organizatori: LC Ljubljana i trening tim
Događaj: T.O.O.L. Leaders of Tomorrow 5
Datum: 13 – 19. maja 2018.
Rok za prijavu: 7. april 2018. do 23:59
Prijava: preko sledećeg linka i forme
Cena: 0€
************************************************

Dragi EESTEC-ovci, vođe se ne rađaju, vođe se stvaraju. Svaka od 4 prošle edicije T.O.O.L-a Leaders of Tommorow je stvorila novu generaciju lidera u EESTEC-u, a sada je vreme da se stvori njena peta generacija. LC Ljubljana i EESTEC Trening tim s ponosom predstavljaju petu ediciju T.O.O.L. Leaders of Tomorow, koji će se održati od 13. do 19. maja u prelepoj Ljubljani.

Nedelja puna trening sesija, zabavnih noći i proaktivnih EESTEC-ovaca, LC Ljubljana zajedno sa Trening timom će osigurati da Leaders of Tomorow 5 (LoTr) obezbedi svojim participantima neophodne alate za razvoj kao budućim liderima EESTEC-a. Sa fokusom na liderstvu, LoTr će vas upoznati i poboljšati vaša znanja u oblastima kao što su motivacija, grupna dinamika, samopouzdanje, upravljanje konfliktima itd. Bilo da planirate da se aktivirate na lokalnom ili internacionalnom nivou, ovaj događaj će vas učiniti vođom koji želite da postanete.

Sve što sada treba da uradite jeste da popunite sledeću formu i pošaljete je na trainings-coordinator@eestec.net sa naslovom [LoTr5] [Ime Prezime] – Application for LoTr5, kao i da se prijavite preko eestec.net (bez motivacionog pisma).

Jedva čekamo da vidimo vašu prijavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *