Najzanimljiviji deo Soft Skills Academy #5

Još jedan od naših projekata polako, ali sigurno, gradi svoju tradiciju. Utiske sa pete po redu Akademije, koja se održala 24-25. novembra i 1-2. decembra 2018. godine, prenosi nam Andrea Pavlović, koordinatorka za odnose sa medijima na ovom projektu.   


Verovali ili ne, peta po redu Soft Skills Academy je zvanično gotova! Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, 40 polaznika je dobilo sertifikate kao dokaz da su uspešno pohadjali predavanja i radionice na temu “Profesionalne veštine i upravljanje stresom”. Naučili smo nešto o javnom nastupu i prezentovanju, o govoru tela i planiranju vremena i obaveza kako bismo lakše pobedili stres. Naši koordinatori konačno mogu da predahnu i da se upuste u nove avanture koje donosi EESTEC.

Od svečanog otvaranja pa do samog kraja sve je proteklo u najboljem redu. Tim za logistiku je radio punom parom, sa ciljem da se svaki učesnik i predavač oseća kao kod kuće. Verujemo da smo u tome uspeli. Zahvaljujući velikom broju robnih pokrovitelja koji su nas podržali ove godine uspeli smo da probamo buritose i krofne, kao i da popijemo mnooogo čokoladnog mleka! Naši fotografi, zahvaljujući kojima će profili na Instagramu izgledati savršeno, su uspeli da uhvate sve prelepe momente koje Akademija nosi sa sobom. Posle prvog vikenda smo se družili sa učesnicima uz pikado i bilijar, sabirali utiske i spremali se za učenje novih veština. Za sam kraj, uspeh smo proslavili na žurci na kojoj smo se odlično proveli!

Iako mnogi od nas i dalje ne mogu da veruju da je ovogodišnja Akademija gotova, svima će ostati u lepom sećanju iskustva koja su dobili i prijateljstva koja su sklopili tokom organizacije iste.


Tako nam je Andrea opisala ovogodišnju Akademiju, a mi bismo za kraj, u ime čitavog Udruženja, želeli da se zahvalimo još jednom svim prijateljima Akademije, predavačima, trenerima, a najviše svim članovima timova koji su vredno radili na organizaciji ovog projekta mesecima, jer bez i jednog od njih ova Akademija jednostavno ne bi bila ista!

Verujemo da svi vrlo dobro znate ko su ovi fenomenalni ljudi sa poslednje fotke, koji su ovogodišnjoj Akademiji udahnuli život radeći vredno svako na svojoj poziciji i vodeći svoje timove, ali nije na odmet to pomenuti još jednom:

Glavni organizator: Jelena Maravić

Koordinator za odnose sa kompanijama: Marko Dojčinović

Koordinator za robna sponzorstva: Sofija Priljeva

Koordinator za odnose sa medijima: Andrea Pavlović

        Koordinator za digitalni marketing: Teodora Gvoka

Koordinator za publikacije: Ana Ćetković

        Koordinator za informacione tehnologije: Srna Todorović

Koordinator za akademski program: Igor Rončević

Koordinator za logistiku: Simona Marić

Čestitamo svima još jednom i vidimo se sledeće godine na šestom izdanju Akademije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *