Radionica u Ankari

Naše kolege iz Ankare organizuju radionicu pod nazivom “Work Hard Play Smart” koja će trajati od 16-22. februara 2019. godine.


********************************************************

Organizatori: LC Ankara
Događaj: Work Hard Play Smart
Datum: 16.02.2019. – 22.02.2019. 
Broj participanata: 10
Rok za prijavu: 03.01.2019. 11:59
Prijavahttps://eestec.net/events/work-hard-play-smart

********************************************************

Ukoliko vas zanima kako se prave mobilne igrice, ova radionica je baš za vas. Za vreme trajanja radionice, upoznaćete se sa programskim jezikom C#. Sa vama će raditi stručnjaci iz “Teknokent”-a koji je veliki centar za tehnologiju u njihovom kampusu. Na kraju nedelje, sa svim prethodno stečenim znanjem, očekuju da napravite aplikaciju koja će ličiti na Flappy Bird.

Nakon svakog uspešnog i produktivnog dana, očekuju vas žurke i lumpovanje do jutra zajedno sa participantima Dizajn sprinta.

Imaćete priliku da upoznate Ankaru, glavni grad Turske. Posetićete istorijski značajna mesta kao što je Ankara Castle, Anıtkabir Mausoleum i Kocatepe Mosque. Takođe, imaćete priliku da uživate u turskoj hrani i piću kao i da slušate njihovu tradicionalnu muziku i da plešete sa trbušnom plesačicom.

Pripremite se za Internacionalno veče na kojem će prisustvovati veliki broj ljudi kao i neverovatan City rally gde ćete se bolje upoznati sa gradom ali gde vas čekaju neki veoma zanimljivi zadaci. Mali hint: organizovaće se i tematska žurka koja će biti pravi pogodak.

Kolege iz Ankare su se odlučile da organizuju i IMW koji će trajati od 22-24. februara 2019. godine a sve informacije će biti objavljene uskoro.

Nadam se da smo uspeli da vas motivišemo da se prijavite za ovakvu radionicu jer vas očekuje jedno nezaboravno iskustvo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *