GREENIT 02 – OZELENJAVANJE NOVOSADSKIH VRTIĆA !

Kompanija “Vega IT” i udruženje “Eko Kurir”  zajedno organizuju društveno-ekološki odgovoran projekat pod nazivom “GreenIT 02” sa ciljem ozelenjavanja dvorišta vrtića u Novom Sadu.


Prva faza ovog projekta započinje. Stoga, pozivamo svakoga ko zna za neki novosadski vrtić koji nema dovoljno zelenila, prijavei isti za ovaj eko-projekat popunjavanjem ove forme.

Prijave vrtića su otvorene do petka, 28. februara. 

Potom, u drugoj fazi projekta u periodu od 9. do 15. marta, svi predlozi će biti postavljeni na glasanje na Facebook stranici Vega IT Sourcing​. Tako će građani biti u mogućnosti da sami odluče koji vrtići će se ozeleniti.

Tokom treće faze (od 15. marta do 15. aprila) biće otvoren i poziv za učešće svim programerskim kompanijama, dizajnerima, IT entuzijastima i naravno, svima koji žele da pomognu da mališani borave u zdravijem okruženju.

Sama akcija, odnosno poslednja faza projekta je simbolično zakazana za subotu, 25. april kada se obeležava Dan planete Zemlje.

Prošlog novembra više od 100 ljudi iz 15 kompanija zasadilo je 86 sadnica u dvorištu osnovne škole “Marija Trandafil” u Veterniku.

Hajde da zajedničkim snagama ozelenimo Novi Sad na još više lokacija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *