MOTIVACIONI VIKEND

EESTEC je, pored mnogobrojnih projekata, poznat i po nezaboravnim druženjima.

Ona predstavljaju važan deo organizacije gde članovi imaju priliku da se bolje upoznaju i stvore prijateljstva koja će potrajati i nakon diplomiranja.

Druženja je mnogo, od roštilja, Alumni ‘n’ Chill-a do SNG-a, ali mnogi bi izdvojili Motivacioni vikend kao jedno od omiljenih.

Motivacioni vikend je druženje koje naši članovi željno iščekuju nakon iscrpnog februarskog ispitnog roka.

Svake godine organizatori imaju priliku da budu što kreativniji i organizuju ovaj dugo očekivani dvodnevni događaj, a do sada nas nisu nijednom razočarali.

Kroz zanimljive aktivnosti i radionice tokom dana i nezaboravnih žurki u večernjim časovima, EESTEC-ovci imaju priliku da se opuste, malo bolje upoznaju i ludo zabave.

Druženje, kao što je Motivacioni vikend, omogućava našim članovima da se, ne samo motivišu za naredni semestar, već i da budu uspešni na drugim projektima, kao što su KONTEH, SSA, EESTech Challenge i mnogi drugi.

Ovo je sjajna prilika za nove članove da se upoznaju sa starijim članovima i čuju zanimljive i uzbudljive priče o Udruženju.

Ovogodišnje organizatorke Motivacionog vikenda bile su Valerija-Vanja Popović i Tamara Jovanović, koje su se potrudile da našim članovima obezbede nezaboravno iskusto na Deliblatskoj peščari.

 

Tekst: Una Obradović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *