Iz ugla KONTEH koordinatora – “Usavrši se kroz rad u EESTEC-u” – Antonija Monar

Kako bismo ti približili ovogodišnji ONLINE sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH, a samim tim i mogućnosti koje nudi angažovanje u EESTEC-u, intervjuisali smo organizacioni KONTEH tim koji će te definitivno ohrabriti da pošalješ svoj CV, kao i da saznaš zanimljivosti o našem Udruženju!

Za početak, upoznajte Antoniju koja trenutno studira biomedicinsko inženjerstvo na fakultetu tehničkih nauka, a kao deo KONTEH tima je zadužena za robna sponzorstva.

 

1. Naziv tvoje pozicije u KONTEH timu?

– Moja pozicija u KONTEH timu jeste koordinator za robna sponzorstva.

2. Zašto si odlučila da se prijaviš za organizacioni tim?

– Prijavila sam se kako bih upoznala nove ljude, naučila da funkcionišem u timu i samim tim unapredim svoje komunikacione veštine kroz čitav projekat, kao i da bih stekla nova znanja.

3. Šta najviše voliš kod svoje pozicije?

– Ono zbog čega volim svoju poziciju jeste što ona na neki način predstavlja izazov za mene, kako bih izašla iz svoje komfor zone i naučila da komuniciram sa kompanijama na pravi način kao i da bih kroz tu ulogu naučila da budem odgovorna osoba.

4. Kako se ovogodišnji KONTEH razlikuje od dosadašnjih?

– Ovogodišnji KONTEH za nas predstavlja “novi projekat” jer se, u odnosu na prethodne godine, održava po prvi put u online formatu.
Samim tim sto će se održati putem onlajn platforme, kompaniije će imati priliku da kroz različita predavanja i radionice približe studentima njihovu svakodnevnu radnu atmosferu.

5. Na koji način bi približila digitalni Sajam studentima?

– Digitalni Sajam je relativno nov termin koji je sve aktuelniji u poslednje vreme. Verujem da ćemo na digitalnom Sajmu pružiti studentima aktivnosti koje su jednako vredne i značajne kao što je Sajam uživo godinama unazad pružao. Na digitalnom Sajmu ćete imati priliku da vidite inspirišući program koji će biti sastavljen od predavanja, radionica, prezentacija i webinara u kojima ćete imati priliku da čujete mnoge zanimljivosti od strane kompanija koje će učestvovati na Sajmu.

6. Šta te najviše motiviše tokom rada na projektu?

– Ono što me najviše motiviše na ovom projektu jeste moj ambiciozni tim, bez kojeg ne bih doživljavala ovaj projekat na najbolji mogući način. Ideje svakog člana tima pokušavamo da realizujemo i trudimo se da prihvatamo različita mišljenja, što mi se najviše i dopada u timu. Sa ovakvim timom nije ništa teško uraditi!

7. Najlepša KONTEH uspomena do sada?

– Imamo veoma lepih uspomena koje stvaramo sa svakim našim susretom, kao i radom na projektu. Međutim, kao jednu od najlepših bih
izdvojila naš zajednički team building na kojem smo i radili i družili se, još više zbližili i počeli da funkcionišemo kao jedna velika porodica.

Organizacioni tim KONTEH 2021.

 

Ukoliko i ti želiš da se oprobaš u radu na jednom od naših projekata, popuni FORMU i postani deo EESTEC ekipe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.