Naši partneri_vs1reau
Levi9 Serbia

Levi9 Serbia, naš dugogodišnji saradnik, i ove godine postaje naš godišnji partner! Ova holandska kompanija pruža svojim klijentima profesionalne usluge razvoja softvera. Njihovi stručnjaci pomažu kompanijama u svakoj fazi njihove IT/biznis transformacije, od odabira tehnologije pa do razvoja aplikacija, integracije sistema i njegovog održavanja. Za više informacija posetite:

www.levi9.comCodeTribe

Svaka kompanija ima ideju da kaže – ideju koja neće samo oduševiti i zanimati svoju publiku, već će to takođe doneti merljive poslovne ciljeve. CodeTribe je provodnik između ideje i finalnog proizvoda u rukama potrošača. Njihovi stručnjaci pomažu klijentima da poboljšaju svoju ideju i pronađu sadržaj koji najbolje odgovara njihovom jedinstvenom identitetu, a potom proizvodime kvalitetan proizvod koji ispunjava njihove ciljeve. Ove godine komapanija CodeTribe je postala naš godišnji saradnik i za više informacija posetite:

www.codetri.be

  Fakultet tehničkih nauka

Fakultet tehničkih nauka,osnovan 1960. godine, jedan je od najsavremenijih organizovanih visokoobrazovnih institucija u regionu. Fakultet je danas naučno-obrazovna institucija sastavljena od 13 departmana, 8 stručnih i 31-og naučnog centra. Lociran je u osam zgrada na 33.000 m^2, sa preko 1.000 zaposlenih i više od 11.000 studenata. Fakultet tehničkih nauka izvodi nastavu na svim nivoima akademskih i strukovnih studija. Za više informacija posetite:

http://www.ftn.uns.ac.rs/

 

geekstone

Geekstone

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. Osim toga Geekstone je i mesto za “networking” i druženje. Kao potreba zajednice u maju 2015. godine osnovana je nevladina organizacija Geekstone sa ciljem razvoja IT zajednice na teritoriji Srbije. Više informacija o našem partneru možete pronaći na:

http://www.geekstone.org/

137719031714_tempus_small

logo

iDEA Lab

EC Tempus projekat čiji je cilj da na 6 univerziteta osnuje mrežu koja ce povezati sve studente koji žele da se oprobaju kao preduzetnici i nauče više o toj oblasti. EESTEC LC Novi Sad, u okviru Univerziteta u Novom Sadu, je jedan od akademskih partnera na projektu. Za više informacija posetite:

http://www.idealab.uns.ac.rs/

AAA Festival

“AAaaa” festival je prvi festival ekstremnih i zelenih sportova koji omogućava posetiocima da se oprobaju u raznim ekstremnim i zelenim aktivnostima. Pokrenut je sa ciljem promovisanja i približavanja zelenih sportova, raznih zanimljivih aktivnosti, zdravog načina života i boravka u prirodi. Našim posetiocima jednom godišnje pružamo priliku da iskuse nešto novo, nauče nove veštine i dobro se zabave. Aktivnosti su zbog stalnog prisustva instruktora namenjene kako za iskusnije, tako i za one bez iskustva u ekstremnim sportovima.

http://www.aaaaafest.com/