Naši partneri

            FON-ov centar za razvoj karijere

FON-ov centar za razvoj karijere je projekat Fakulteta organizacionih nauka, započet 2004. godine. Njegova misija je da pruža mogućnosti za razvoj, implementaciju i usavršavanje stvaralačkog, preduzetničkog i naučnog potencijala studenata Fakulteta organizacionih nauka.
“Fakultet nas u potpunosti podržava i spremno isprati svaku našu inicijativu. Oduvek je imao sluha za potrebe i ideje svojih studenata i mnogobrojnim primerima pokazao da dobra vizija, timski rad i poštovanje studentske inicijative pokreću mašineriju dobrih iskustava i osećanja.”

www.fonovcentar.rs

HelloWorld.rs

HelloWorld.rs je najveća domaća IT zajednica i vodeći sajt za zapošljavanje IT kandidata.

Njihova misija je da zapošljavanje u IT industriji učine lakšim i bržim. Korisnici sajta im nisu samo brojka u bazi, već su pasionirano posvećeni povezivanju tech talenata sa odgovarajućim poslovnim prilikama. Na sajtu se svakodnevno postavljaju oglasi za posao, pri čemu je HelloWorld.rs najveća baza IT oglasa sa preko 1250 IT prilika, kao i najave dešavanja i aktuelnosti iz IT sveta.

Korisnici imaju priliku i da pročitaju recenzije o poslodavcima, kao i utiske i pitanja sa intervjua (IT Insajder).

Štede vreme za informisanje o poslodavcu, jer su za svaku kompaniju prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih, kako izgleda proces selekcije, gde se nalaze.

www.helloworld.rs

Wonderland AI

Wonderland AI Summit, jedan od najpriznatijih AI događaja u istočnoj Evropi, okuplja 1000 učesnika na online događaju u prisustvu 30 govornika iz više od 15 zemalja širim sveta, kako bi se otvorio globalni dialog o veštačkoj inteligenciji.
Svi učesnici događaja imaju priliku da nauče, razmene svoja znanja o umetničkoj inteligenciji i razgovaraju o važnosti njene uloge u našoj budućnosti.Između ostalog, cilj Wonderland AI Summit je da se započne i promoviše razgovor o etičkoj upotrebi ove tehnologije.
AI for Social Good!
Za više informacija, posetite:CodeTribe

Svaka kompanija ima ideju da kaže – ideju koja neće samo oduševiti i zanimati svoju publiku, već će to takođe doneti merljive poslovne ciljeve. CodeTribe je provodnik između ideje i finalnog proizvoda u rukama potrošača. Njihovi stručnjaci pomažu klijentima da poboljšaju svoju ideju i pronađu sadržaj koji najbolje odgovara njihovom jedinstvenom identitetu, a potom proizvodime kvalitetan proizvod koji ispunjava njihove ciljeve. Ove godine komapanija CodeTribe je postala naš godišnji saradnik i za više informacija posetite:

www.codetri.be_vs1reau
Vega IT

Vega IT je u potpunosti domaća kompanija, koju su 2008. godine osnovali dvojica bivših studenata Fakulteta tehničkih nauka. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

Njihova misija je da rade na stvaranju srećne organizacije u kojoj će svi uživati da rade, a s druge strane da rade na stvaranju uspešne kompanije koja se iz godine u godinu razvija i to u smislu povećanja broja zaposlenih, ali i povećanja prihoda i profita. Shvatili su da ovo mogu da postignu samo uz konstantan rad na ličnom razvoju zaposlenih i uz pozitivan stav prema izazovima na koje svakodnevno nailaze u radu. Za više informacija posetite:

www.vegaitsourcing.rs_vs1reau
Levi9 Serbia

Levi9 Serbia, naš dugogodišnji saradnik, i ove godine postaje naš godišnji partner! Ova holandska kompanija pruža svojim klijentima profesionalne usluge razvoja softvera. Njihovi stručnjaci pomažu kompanijama u svakoj fazi njihove IT/biznis transformacije, od odabira tehnologije pa do razvoja aplikacija, integracije sistema i njegovog održavanja. Za više informacija posetite:

www.levi9.com_vs1reau
FlixBus

FlixBus je mlad prevoznik koji menja način na koji milioni ljudi putuju Evropom tokom protekle 3 godine. Kao kombinacija tehnološke start-ap kompanije, e-trgovinske platforme i prevozničke kompanije, FlixBus je uspeo za kratko vreme da stvori najveću Evropsku međugradsku mrežu autobuskih linija.

Zahvaljujući jednostavnom sistemu za rezervacije i razvijenoj mreži linija, putnicima možemo da ponudimo priliku da dožive svet bez obzira na njihov budžet. Naši zeleni busevi u skladu su sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima, pa možemo da ponudimo održivu i praktičnu alternativu za privatni prevoz. Pružamo najviši nivo udobnosti. Za više informacija posetite:

www.flixbus.rsBeleške

Beleške su portal za mlade koji je počeo svoj razvoj u srednjoškolskim klupama, zatim je nastavio usavršavanje u fakultetskim amfiteatrima, a potom stekao i neophodno radno iskustvo. Decenijski razvoj desetina mladih ljudi, kroz obrazovanje i karijerni put, preneto je kroz korisne tekstove, savete i smernice na sajtu beleske.com, koji svakog meseca poseti više stotina hiljada mladih u potrazi za istinskim savetima svojih vršnjaka.Za više informacija posetite:

www.beleske.com

Fakultet tehničkih nauka

Fakultet tehničkih nauka,osnovan 1960. godine, jedan je od najsavremenijih organizovanih visokoobrazovnih institucija u regionu. Fakultet je danas naučno-obrazovna institucija sastavljena od 13 departmana, 8 stručnih i 31-og naučnog centra. Lociran je u osam zgrada na 33.000 m^2, sa preko 1.000 zaposlenih i više od 11.000 studenata. Fakultet tehničkih nauka izvodi nastavu na svim nivoima akademskih i strukovnih studija. Za više informacija posetite:

www.ftn.uns.ac.rs

 

geekstone

Geekstone

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. Osim toga Geekstone je i mesto za “networking” i druženje. Kao potreba zajednice u maju 2015. godine osnovana je nevladina organizacija Geekstone sa ciljem razvoja IT zajednice na teritoriji Srbije. Više informacija o našem partneru možete pronaći na:

www.geekstone.org

137719031714_tempus_small

logo

iDEA Lab

EC Tempus projekat čiji je cilj da na 6 univerziteta osnuje mrežu koja će povezati sve studente koji žele da se oprobaju kao preduzetnici i nauče više o toj oblasti. EESTEC LC Novi Sad, u okviru Univerziteta u Novom Sadu, je jedan od akademskih partnera na projektu. Za više informacija posetite:

www.idealab.uns.ac.rs