Naši projekti

Logo - Konteh KONTEH

KONTEH predstavlja jedinstven sajam, koji pored prilika za zapošljavanje nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi. Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH pruža kompanijama mogućnost da se predstave i upoznaju sa najkvalitetnijim visoko obrazovnim kadrom koji dolazi sa Univerziteta u Novom Sadu i to kroz direktan kontakt sa zainteresovanim studentima i diplomcima tokom dva dana trajanja sajma, gde se kompanijama nudi mogućnost obavljanja prvog intervjua već na licu mesta. Takođe, neposredno pre i nakon završetka sajma svi zainteresovani studenti i diplomci imaće mogućnost da svoju biografiju ostave u elektronskoj formi u našu bazu kadrova.

U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, takodje i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, pored mogućnosti da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani, moći isti da ostave i u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse. Pored prezentacija kompanija, u toku trajanja sajma u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovane tribine i treninzi čiji je glavni cilj obuka mladih interesenata za posao da pravilno napišu CV i što uspešnije obave intervju za posao.

ISKORISTI PRILIKU JER POSAO NE ČEKA!
ZAUZMI SVOJE MESTO! 

 10609496_414977278627417_2263326006996058823_n Soft Skills Academy

Soft Skills Academy je trodnevni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština koji će biti održan od 15. do 17. maja 2015. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, visokih i viših škola sa teritorije Novog Sada. Koncept ovog seminara je takav da učesnici imaju priliku da pohađaju mnogobrojne radionice i predavanja na temu usavršavanja ličnih i profesionalnih veština potrebnih za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave. Tema, koja će se ove godine pokriti predavanjima i radionicama, je “Lično usavršavanje”.

Pokrivajući ovu temu, polaznici će imati priliku da nauče kako da se ophode u različitim situacijama i sa različitim tipovima ličnosti, kako da organizuju sopstveno vreme, kako da se oslobode treme prilikom javnog prezentovanja koao i druge veštine koje se odnose na razvoj individue. Planirano je 30 polaznika ovog seminara koji će biti odabrani od svih prijavljenih kandidata na osnovu godine studija i lične motivisanosti. Nakon tri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

1520621_610040289031923_4036821_n CODE9

Code9 projekat je nastao iz višegodišnje uspešne saradnje internacionalne IT komapnije Levi9 IT Services i udruženja studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad). Code9 čini niz radionica na temu web programiranja i automatskog testiranja. Radionice su koncipirane da studentima bliže pokažu koji su trendovi u ovim oblastima u svetu i kod nas, kao i ono što će ih čekati nakon završetka fakulteta po zapošljavanju. Velika zainteresovanost studenata razlog je što će se radionice organizovati četvrtu godinu za redom. Code9 do sada su uspešno pohađali studenti Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, kao i studenti Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu. Kursevi se sastoje od 4 radionice, koje će se održavati sukcesivno subotama u trajanju od 4 časa (jedna radionica traje 4 časa).

 

Profil1  5 DANA NA JAVI

Takmičenje u programiranju 5 dana na Javi u organizaciji Levi9 Novi Sad i EESTEC LC Novi Sad. Još jednom smo pripremili novi izazov za sve one koji vole da se takmiče, učestvuju i da osvoje vredne novčane nagrade! Imate pet dana vremena da u kućnoj atmosferi, koristeći sva pomagala kojih se setite, rešite postavljeni Java zadatak.